Tekniset polymeerit, tuotteet ja palvelut

Tarjoamme asiakaskohtaisia polymeeripohjaisia tuotteita ja ratkaisuja. Kehitämme ja valmistamme teknisiä kumi-, muovi- ja  polyuretaanituotteita eri teollisuudenalojen käyttöön.

Toimintamme ja tuotekehityksemme perustana on syvällinen yhteistyö asiakkaan kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälisesti korkean teknologian materiaalikehitystä, tuote- ja työkalusuunnittelua sekä muotti- ja tuotevalmistusta.

Toimintamme perustuu kansainväliseen ISO 9001:2008 –mukaiseen laatustandardiin sekä ISO14001:2004 –ympäristöjärjestelmään.

Muottituotteiden kehityksessä hyödynnämme 3D-mallinnusta. Mallin avulla voidaan simuloida materiaalivaihtoehtoja FEM-laskennan kautta ja tarjota asiakkaalle parhaiten soveltuva ratkaisu. Oma työkaluvalmistus mahdollistaa nopeat toimitukset suunnittelupöydältä valmiiseen tuotteeseen. Muotin valmistus tapahtuu CNC-koneilla omalla muotinvalmistusosastollamme. Käyttämiämme valmistustekniikoita ovat mm. kumin ruiskuvalu ja kerrospuristus, muovin ruiskuvalu ja ekstruusio, letkunvalmistus tuurnalla, polyuretaanivalu, reaktiovalu (RIM) sekä nestesilikoniruiskupuristus. Yhdessä kumisekoituskehityksen kanssa palvelumme vastaa kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin.